10/10

Review Anabolen-koning

Rick | 12-09-2013 | over Anabolen-koning

Levering binnen 3 dagen, geweldig!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Test | 05-02-2016 | over Anabolen-koning

Eens kijken of dit wel echt is of niet

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rick en Vincent | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Echt een top service! ik had donderdag het geld op de post gedaan(aangetekend) en gemeld op de site, zaterdag kregen we de bestelling binnen. Uiterst tevrede over de gang van zaken. Eerst was ik nog wat huiverig over het opsturen van geld in een envelop, maar dit werd weggenomen door wat heen en weer gemail met AK. Hartelijk dank daarvoor, zeker een aanrader voor toekomstige afnemers.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolen-koning.net | 07-02-2016 | over Anabolen-koning

Beste klanten. Gelieve geen test-beschrijvingen meer in het gastenboek zetten. Het gastenboek werkt prima en iedereen wordt door ons gehonoreerd. Voor contact met ons het E-mail formulier gebruiken. Blij met je bestelling? Goed kuur resultaat gehaald? Daar is ons gastenboek voor! Kritiek of verbeteringen zijn altijd welkom mits onderbouwd en gefundeerd! Anabolen-koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vergeer | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Kan er weinig over zeggen de levering is super gegaan en alle producten zaten netjes in het paketje top site

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Johan | 14-02-2016 | over Anabolen-koning

Goede service. Kuur besteld en aangekomen ben benieuwd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

wessel | 06-10-2013 | over Anabolen-koning

In 1 woord geweldig! Goeie informatie over producten en snelle levering! Een aanrader!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Je | 23-02-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week besteld en vandaag toe gekomen . Ik had enkele vragen en er was snel reacie terug . Nu nog afwachten wat de kuur doet , tot nu toe zeer tevreden.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dave | 08-10-2013 | over Anabolen-koning

Zeer goed en eerlijk advies en zeer snelle levering. Via een andere site een keer 3 weken moeten wachten en maar een halve levering binnen gekregen, maar bij anabolenkoning 3 dagen later mijn spullen binnen. Via de track and trace kreeg ik door dat het de 5e op de bus was gedaan en eind van de dag lag het pakketje al klaar op het postkantoor. Prima en geheel anoniem verpakt. De volgende bestelling zal ook zeker via de AK gaan.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jeroen | 27-02-2016 | over Anabolen-koning

Top en snel ,donderdag besteld en nu al in huis ..nu knallen 👍🏽

0 0