10/10

Review Anabolen-koning

highlander | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb de bestelling binnen in 5erkdagen uitstekend,bedankt tot volgende keer

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Eddie | 28-01-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en betaal. Beetje zenuwachtig, eerste keer. Maar prima aan afspraken gehouden en keurig afgeleverd binnen enkele dagen. TOP!!! Nu kijken wat de resultaten zijn en als het goed is dan kom ik zeker terug hier. THX!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb voor het eerst bij anabolen koning besteld en heb hem keurig ontvangen zonder problemen ik wil ze hiervoor graag bedanken

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

juul | 30-01-2016 | over Anabolen-koning

was benieuwd of dit echt gepost wordt, neem aan dat ze betrouwbaar zijn

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 06-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Onze e-mail provider laat het afweten waardoor we geen automatische mails meer kunnen verzenden, hierdoor werkt de webshop niet. Op dit moment wordt dit probleem opgelost. We verwachten dat alles binnen enkele dagen weer werkt. Vaste klanten kunnen gewoon bestellen via de mail. Onze excuses voor het ongemak.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Test | 01-02-2016 | over Anabolen-koning

even kijken of dit wel echt is of niet

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Bij deze willen we jullie laten weten dat alles weer werkt. We hopen dat we eventueel ongemak voor jullie hebben weten te beperken. Tot mails.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

juul | 03-02-2016 | over Anabolen-koning

twijfelde echt even omdat ik ook fftjes geen reactie kreeg op de mail, ze waren druk. net mijn mailtje gekregen met track & trace bestelling is onderweg. voor iedereen die twijfeld, het is gewoon echt, raak niet in paniek als je brief is opgehaald met geld en je niet direct wordt gemaild. ze zijn legitiem!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dirk | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Had bestelling gedaan voor de eerste maal en gevraagd om bestelling zo vlug mogelijk te verzenden aangezien ik de volgende week vertrok naar het buitenland.De levering heb ik vrij vlug ontvangen ,het team hield rekening met mijn wensen.En na 5 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen.Goede service .Hartelijke dank.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J. | 04-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb een hele vervelende ervaring gehad met anabolenkopen.com. (Een zwart met rode site); Ik heb daar een bestelling gedaan.... geld gestuurd. ... gezien dat het geld is aangekomen en verder nooit meer iets gehoord en al helemaal niks ontvangen. Daar moet je dus echt NIET zijn! !! Na wat reacties hier in het gastenboek van Anabolen koning gelezen te hebben, heb ik toch de stap weer een keer gewaagd. En ben heel tevreden. .. Je krijgt keurig antwoord op je mails en ik heb maandag het geld op de post gedaan en vandaag (donderdag) mijn bestelling al binnen gekregen. Super tevreden! !!

0 0