10/10

Review Anabolen-koning

davy | 13-05-2015 | over Anabolen-koning

Alles prima terecht gekomen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Gymfreak | 15-05-2015 | over Anabolen-koning

Maandag besteld vrijdag keurig discreet verpakt in huis Top Service Tnx Guys...

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 22-05-2015 | over Anabolen-koning

Heb besteld, na 3 dagen al pakketje in huis. Super snel, service is goed , soms kan het even duren Met het antwoord via de mail. Maar uiteindelijk zeker dik tevreden, goed werk koning. Nu kijken of alles ook werkt .... :) Groet Mike

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan | 23-05-2015 | over Anabolen-koning

Hey ik was eerst een garnaal. Nu ben ik een monster. Dit site kunnen julie vertrouwen. Deze gasten weeten wat ze doen geefen goede info. Geen andere site das is bullshit! blijf hier en je word een monster. Jongen van amsterdam west ik zeg fuck de rest. Trainen kom je niet ver met anabolen koning wel.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Petra | 23-05-2015 | over Anabolen-koning

Ik had mijn bestelling gewijzigd en dit was niet op tijd doorgekomen om het te veranderen, maar jullie hebben het super opgelost. Topservice!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

G | 26-05-2015 | over Anabolen-koning

test

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Wesley | 27-05-2015 | over Anabolen-koning

Zoals na iedere bestelling. Altijd alles keurig geleverd. Top producten. !!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Fitnessboy | 29-05-2015 | over Anabolen-koning

Goed betrouwbare site en snelle levering! Zeer goede kwaliteit producten super!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

b.c | 08-06-2015 | over Anabolen-koning

hallo gasten ik wil eve zegen dat ik al +- 10 jaar kuur deze gear van DNA pharma kom je niet rap tegen super echt waar ken vele merken ga geen name op noemen die zijn belangen niet zo goed als DNA pharma en deze mensen van anabolenkoning zijn echt top in alles wat ze doen en zegen al mijn maten kuren nu met DNA pharma ze zijn even gelukig als ik ok dat wilde ik even zegen tot een van deze top team grt .b.c.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

John | 13-06-2015 | over Anabolen-koning

Laatst wat spullen besteld en alles snel geleverd!! Ook dit keer Roaccutane (isotretinoine) meebesteld. Aangezien ik last heb van acne. Ik hoop dat dit gaat helpen tegen de vette huid, dan ben ik zeer tevreden! Dit laat ik nog weten over een paar weken.

0 0