10/10

Review Anabolen-koning

J | 22-04-2015 | over Anabolen-koning

Top gegaan, vond het wel ff spannend maar binnen 5 dagen alles in huis. Thks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

whitehulk | 24-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima service, soms even geduld hebben maar 100% betrouwbaar. Een nadeel, maar een type injectienaald.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mo | 02-05-2015 | over Anabolen-koning

just checking if guest book is real

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 05-05-2015 | over Anabolen-koning

Even kijken hoe lang t duurt voordat t gepost wordt. Ik ben nog een beetje sceptisch want ik ken de regelgeving niet precies. Hoe kan er nou zo'n site zijn als t illegaal is. Ik ben erg geïnteresseerd om te kopen maar weet niet of t betrouwbaar is. Kan t ook via vrienden regelen, maar niet zo uitgebreid. Als t echt zou zijn, dit, dan zou t wel ziek zijn.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

k | 05-05-2015 | over Anabolen-koning

Heb nog bestellingen gedaan via AK en altijd tevreden geweest. Deze keer ben ik een beetje teleurgesteld...30/4 bestelling en betaling gedaan, betaling is ontvangen op 2/5 (weekend wel) heb mailtje gekregen dat mijn bestelling in behandeling word genomen op 6/5. Spijtig dat het deze keer zolang moet duren maar toch een tevreden klant.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

erol | 06-05-2015 | over Anabolen-koning

het duurde iets langer dan verwacht maar dat kwam omdat koningdag ervoor was ga nu weer een nieuwe bestelling plaatsen top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

NF | 08-05-2015 | over Anabolen-koning

Ik was een beetje sceptisch, maar heb het keurig netjes binnen gekregen. Top service jongens!!! lacc

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Leroy | 09-05-2015 | over Anabolen-koning

Vorige week zaterdag geld op de bus en vrijdag had ik het netjes binnen! Ook ik was sceptisch maar ze zijn goed te vertrouwen blijkt ook bij mij! Zeker een vaste klant erbij!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

tim | 09-05-2015 | over Anabolen-koning

ik betrouwde het eerst niet maar heb het toch gedaan netjes aan gekomen thuis top service thx mannen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J. | 12-05-2015 | over Anabolen-koning

Net mn pakket ontvangen heel discreet verpakt en echt super serice. Ik was n beetje bang eerst maar alles goed verlopen dit is een topsite echt! Duurde wel even maar alles correct!! 👍 Ik ga hier altijd mn gear bestellen dat is zeker! Nogmaals dank! Een tevreden klant!

0 0