10/10

Review Anabolen-koning

Jan | 12-04-2015 | over Anabolen-koning

Omdat het even duurde voor het binnen was begon ik te twijvelen, maaar toch binnen en nu al 10 dagen bezig.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 14-04-2015 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Op dit moment zijn de Testosteron Enanthaat, Trenbolone Enanthaat en Sustanon uitverkocht. We verwachten over een week weer te kunnen leveren. Bestellingen die hierdoor vertraging oplopen worden automatisch uitgeleverd wanneer dat weer mogelijk is.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

moons davy | 14-04-2015 | over Anabolen-koning

ik was eerst wat sceptich hierover, eerst geld opsturen ??? maar ze hebben woord gehouden, na 4 dagen is mijn dianabol only kuur aangekomen en ik kijk er echt naar uit welke resultaten dit ga opleveren. alvast bedankt...

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 17-04-2015 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Onze voorraad is weer aangevuld en we hebben alle vertraagde bestellingen inmiddels verstuurd. Bedankt voor jullie geduld.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anton | 18-04-2015 | over Anabolen-koning

100% betrouwbaar, binnen 1 week verzorgd. vaste klant erbij!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

gerrit | 21-04-2015 | over Anabolen-koning

Beste Met enige vertraging alles ontvangen top bedankt Mvg Gerrit

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J | 22-04-2015 | over Anabolen-koning

Top gegaan, vond het wel ff spannend maar binnen 5 dagen alles in huis. Thks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

whitehulk | 24-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima service, soms even geduld hebben maar 100% betrouwbaar. Een nadeel, maar een type injectienaald.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mo | 02-05-2015 | over Anabolen-koning

just checking if guest book is real

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 05-05-2015 | over Anabolen-koning

Even kijken hoe lang t duurt voordat t gepost wordt. Ik ben nog een beetje sceptisch want ik ken de regelgeving niet precies. Hoe kan er nou zo'n site zijn als t illegaal is. Ik ben erg geïnteresseerd om te kopen maar weet niet of t betrouwbaar is. Kan t ook via vrienden regelen, maar niet zo uitgebreid. Als t echt zou zijn, dit, dan zou t wel ziek zijn.

0 0