10/10

Review Anabolen-koning

Ad | 25-03-2015 | over Anabolen-koning

Tevreden klant erbij! Hier ga ik vaker bestellen. P.S. niet twijfelen 100% echt en 100 % correct.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Erik | 25-03-2015 | over Anabolen-koning

Prima levering, 2 weken geleden mijn Winstrol only gekregen, zit nu op 70 mg per dag, keiharde spieren en al zeker 2% BF gezakt. Levering was zoals gewoonlijk weer prima. Bedankt jongens!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Alessandro | 26-03-2015 | over Anabolen-koning

Had heel even mijn twijfels, maar is totaal niet nodig geweest. Bestelling is prima afgeleverd en zit nu in dag 3 van dbol only kuur. Merk nog niet heel erg veel, behalve dat ik een soort warme gloed voel en meer energie heb (maar ook omdat ik veel meer eet) TOP thnx!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tim | 28-03-2015 | over Anabolen-koning

Nette en snelle levering van de clen! TOP!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

G | 01-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima , de na zorg ook ik had wat vraagjes. Na het leveren van de spulletjes. En werd toen Snel en eerlijk geholpen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Alwin | 02-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima service!! Pakket zoek geraakt bij PostNL en gewoon gratis een nieuwe toegezonden gekregen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Floris | 04-04-2015 | over Anabolen-koning

Eergister betaald , en vandaag al binnen top !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

paul | 05-04-2015 | over Anabolen-koning

eerste keer via de koning besteld ,moet zeggen gewoon geweldig..... ,betaald, en na 5 dagen in huis, alles prima verzorgd,kwaliteit ,prijs ,en service ..... EEN BETROUWBARE AANRADER

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Davidmuscle75 | 05-04-2015 | over Anabolen-koning

Inderdaad besteld en binnen 3 dagen thuis. Thanks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anoniempje R.. .. | 12-04-2015 | over Anabolen-koning

Zo voor de eerste x wat besteld. na fftjes in de stress gezeten te hebben over me pakket. , pakket snel en netje afgeleverd gekregen in dezelfde week dat ik het besteld heb. ik ben erg tevreden over de aflevering en de info die ik gekregen heb over het product Wat ik besteld heb. Inmiddels 5 dagen verder en 5 kilo afgevallen. Ik meld me zeker weer als klant ... voor alle nieuwe klanten.... je vertrouwen en geduld word beloont😉

0 0