10/10

Review Anabolen-koning

Bo | 25-01-2015 | over Anabolen-koning

Woensdag bestelt en vandaag binnen top Nieuwe fan

0 0

  10/10

Super service

I | 09-01-2019 | over Anabolen-koning

Zeer nette en snelle communicatie per mail, makkelijk betalen met iDeal, zeer snelle levering! Dank

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mark | 27-01-2015 | over Anabolen-koning

top

0 0

  9/10

Levering binnen een paar dagen

Arie | 18-02-2019 | over Anabolen-koning

Bestelling was na een paar dagen binnen. Betaald via ideal met Bitcoin. Ideaal!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ahmed | 28-01-2015 | over Anabolen-koning

4de kuur bestelt altijd bij anabolenkoning !. Gisteren geld opgestuurd en nu afwachten

0 0

  10/10

Prachtige service

Peter | 08-03-2019 | over Anabolen-koning

Perfecte service, snelle communicatie. Fouten door mij gemaakt en nog helpen ze je zonder problemen!!. Snelle postbezorging. Alles was gewoon super! Zeker aan te raden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 05-02-2015 | over Anabolen-koning

Eerste bestelling gedaan en netjes de regels opgevolgd zoals in de beschrijving staat. Uiteraard wel even het 1 en ander opgezocht buiten de website om ;) maar moet toegeven dat ik niets maar dan ook niets negatiefs tegen kom. Ook even de regels opgezocht hoe of wat mag en niet, en dit is volledig legaal en geen vreemde zaken die je in de problemen kunnen brengen. Netjes een kaartje gekocht en tevens een paar papieren er nog omheen gedaan zodat ik rots vast kan zeggen dat het goed is verzonden. In het verleden wou ik eerder al een keer iets bestellen maar door een probleem aan mijn lever in goed overleg besloten om te wachten. Er is mij toen een goed voorstel gedaan maar op dat moment financieel niet te behappen en niet zinvol vanwege mijn ervaring op dat moment. Maar inmiddels mijn wereld op de kop gezet ;) 'https://www.youtube.com/watch?v=qjvXmpOTtdQ' en nu naar een nieuwe toekomst werken. Zal dan ook zonder twijfel een review schrijven over mijn aanstaande levering die ik ergens begin volgende week verwacht. Met wijsheid en kennis groet ik, Stef

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 05-02-2015 | over Anabolen-koning

Even verder ingaan op mijn vorig bericht: Uiteraard moge het duidelijk zijn dat indien je bij deze website iets besteld je ook bewust bent van wat je doet! Duidelijk staat dan ook aangegeven dat men kan helpen bij voedingsschema's en dergelijke. Je mag dan ook niet verwachten dat een middel wel zijn werk doet zonder daar zelf echt heel hard voor te werken. Je kunt dan ook niet achteraf zeggen dat het nep is of iets, je moet hoe dan ook je best doen en er heel hard voor werken. En indien je niet weet van het hoe of wat staat het dus vrij om contact op te nemen en vragen te stellen. Eenmaal hier gekomen op de website betekend het dus ook dat je zelf verantwoordelijk bent en keihard gaat trainen om het maximale er uit te halen, en men zal er alles aan doen in overleg om je te begeleiden (in overleg). https://www.youtube.com/watch?v=7Y9UlEof6XI

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

harry | 07-02-2015 | over Anabolen-koning

Beste mensen ik ben een regelmatig terug kerende klant. ik heb al bij vele internet adressen anabolen gekocht. maar in de meeste gevallen sturen ze helemaal niks op.en als ze een keertje wat opsturen behaal je bij lange na niet dezelfde resultaten als bij a.k . ik ben meer dan tevreden over de behaalde resultaten Met vriendelijke groet harry

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 07-02-2015 | over Anabolen-koning

In vervolg op eerdere post gaat het verhaal verder om aan te geven hoe ik het ervaar en wat mijn bevindingen zijn. Woensdag zag ik via Post.nl dat mijn aangetekende "brief" woensdag/donderdag zou aankomen. Vandaag heb ik dan ook gezien dat mijn brief is aangekomen bij geadresseerde. Het staat dus vast dat dit goed is gegaan en hier geen problemen zijn mbt tot geld opsturen. Uiteraard volgens beschrijving gedaan van de website. Ergens in de middag kreeg ik een email van Anabolenkoning dat mijn bestelling is verstuurd en heb hierbij keurig netjes een track en trace code ontvangen. Zeer keurig staat er in vermeld dat het kan zijn dat pas later op de dag dit zichtbaar op de website van postnl.nl en zag dus aan het einde van de middag dat mijn pakketje idd netjes is ingevoerd en in ontvangst is genomen door het post bedrijf. Tot zo ver moge dus duidelijk zijn dat het volledig netjes verloopt en aan de afspraken wordt voldaan. Het is nu wachten op het pakketje en denk dat dit vlak na het weekend binnen komt. Zodra het binnen is zal ik verder omschrijven hoe de levering is aangekomen. In de hoop dat dit voor andere mensen verhelderend werkt zal ik dan weer een bericht plaatsen. Met vriendelijke groet, Stef

0 0