10/10

Review Anabolen-koning

mark | 27-01-2015 | over Anabolen-koning

top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ahmed | 28-01-2015 | over Anabolen-koning

4de kuur bestelt altijd bij anabolenkoning !. Gisteren geld opgestuurd en nu afwachten

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 05-02-2015 | over Anabolen-koning

Eerste bestelling gedaan en netjes de regels opgevolgd zoals in de beschrijving staat. Uiteraard wel even het 1 en ander opgezocht buiten de website om ;) maar moet toegeven dat ik niets maar dan ook niets negatiefs tegen kom. Ook even de regels opgezocht hoe of wat mag en niet, en dit is volledig legaal en geen vreemde zaken die je in de problemen kunnen brengen. Netjes een kaartje gekocht en tevens een paar papieren er nog omheen gedaan zodat ik rots vast kan zeggen dat het goed is verzonden. In het verleden wou ik eerder al een keer iets bestellen maar door een probleem aan mijn lever in goed overleg besloten om te wachten. Er is mij toen een goed voorstel gedaan maar op dat moment financieel niet te behappen en niet zinvol vanwege mijn ervaring op dat moment. Maar inmiddels mijn wereld op de kop gezet ;) 'https://www.youtube.com/watch?v=qjvXmpOTtdQ' en nu naar een nieuwe toekomst werken. Zal dan ook zonder twijfel een review schrijven over mijn aanstaande levering die ik ergens begin volgende week verwacht. Met wijsheid en kennis groet ik, Stef

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 05-02-2015 | over Anabolen-koning

Even verder ingaan op mijn vorig bericht: Uiteraard moge het duidelijk zijn dat indien je bij deze website iets besteld je ook bewust bent van wat je doet! Duidelijk staat dan ook aangegeven dat men kan helpen bij voedingsschema's en dergelijke. Je mag dan ook niet verwachten dat een middel wel zijn werk doet zonder daar zelf echt heel hard voor te werken. Je kunt dan ook niet achteraf zeggen dat het nep is of iets, je moet hoe dan ook je best doen en er heel hard voor werken. En indien je niet weet van het hoe of wat staat het dus vrij om contact op te nemen en vragen te stellen. Eenmaal hier gekomen op de website betekend het dus ook dat je zelf verantwoordelijk bent en keihard gaat trainen om het maximale er uit te halen, en men zal er alles aan doen in overleg om je te begeleiden (in overleg). https://www.youtube.com/watch?v=7Y9UlEof6XI

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

harry | 07-02-2015 | over Anabolen-koning

Beste mensen ik ben een regelmatig terug kerende klant. ik heb al bij vele internet adressen anabolen gekocht. maar in de meeste gevallen sturen ze helemaal niks op.en als ze een keertje wat opsturen behaal je bij lange na niet dezelfde resultaten als bij a.k . ik ben meer dan tevreden over de behaalde resultaten Met vriendelijke groet harry

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 07-02-2015 | over Anabolen-koning

In vervolg op eerdere post gaat het verhaal verder om aan te geven hoe ik het ervaar en wat mijn bevindingen zijn. Woensdag zag ik via Post.nl dat mijn aangetekende "brief" woensdag/donderdag zou aankomen. Vandaag heb ik dan ook gezien dat mijn brief is aangekomen bij geadresseerde. Het staat dus vast dat dit goed is gegaan en hier geen problemen zijn mbt tot geld opsturen. Uiteraard volgens beschrijving gedaan van de website. Ergens in de middag kreeg ik een email van Anabolenkoning dat mijn bestelling is verstuurd en heb hierbij keurig netjes een track en trace code ontvangen. Zeer keurig staat er in vermeld dat het kan zijn dat pas later op de dag dit zichtbaar op de website van postnl.nl en zag dus aan het einde van de middag dat mijn pakketje idd netjes is ingevoerd en in ontvangst is genomen door het post bedrijf. Tot zo ver moge dus duidelijk zijn dat het volledig netjes verloopt en aan de afspraken wordt voldaan. Het is nu wachten op het pakketje en denk dat dit vlak na het weekend binnen komt. Zodra het binnen is zal ik verder omschrijven hoe de levering is aangekomen. In de hoop dat dit voor andere mensen verhelderend werkt zal ik dan weer een bericht plaatsen. Met vriendelijke groet, Stef

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 07-02-2015 | over Anabolen-koning

Ter aanvulling: Vele reacties hier bestaan slechts uit een paar woorden van top, super, geweldig en ik ben een nieuwe fan. Maar: een review/recensie is kritisch en beperkt zich niet tot een paar woorden en hoop hiermee ook dat mensen mijn traject "ervaring J" kunnen volgen en het meer objectief is. Uiteraard heb ik dan ook foto's gemaakt van het verzenden, track en trace naar hun toe en dat naar mij toe. Zoals men kan begrijpen zal ik bij het doorsturen in het eind review persoonlijke gegevens van de foto's moeten verbergen. Slecht kan ik tot nu toe vermelden dat het foutloos gaat, en alles duidelijk is en alles ook duidelijk word omschreven. https://www.youtube.com/watch?v=yQjTl8Zmy2s

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 08-02-2015 | over Anabolen-koning

En toen kwam vandaag een pakketje binnen. Heb besloten om maar verder geen foto's te plaatsen omdat ik dan toch zoveel moet wegwissen dat het niks meer zegt en van alles kan zijn. Al met heb ik dus donderdag geld verstuurt, vrijdag is het in ontvangst genomen, vrijdag middag heb ik mijn code voor volgen gekregen en vandaag zaterdag is mij een cadeautje afgeleverd. De verpakking bestaat uit een degelijk en goed stevig kartonnen doosje, ook goed dichtgeplakt met bruine tape zodat het niet zomaar open gaat. En met stevig bedoel ik echt heel stevig verpakt! Aan de buitenkant zijn er verder geen kenmerken die iets over de inhoudt prijsgeven en staat alleen mijn adres vermeld met de sticker van post.nl. Eenmaal open gemaakt zie ik dat de inhoudt in zeer stug en dik inpakpapier zit gepropt! Het beweegt niet, laat geen licht door en is van stevige kwaliteit. En eenmaal dat uitklaar gehaald zie ik mijn bestelling. Alle zegels zijn aanwezig en de originele labels zitten er op. Lot.nr zijn zichtbaar voor controle en een zeer ruime expiratie datum (eind 2016). Mijn conclusie is dan ook dat deze website goed te vertrouwen is, en zij duidelijk en in overleg exact dat hebben gedaan wat er afgesproken is. De levering was veel sneller dan ik verwachte, het tekenen voor mijn aangebonden "brief" is direct opgepakt, mijn producten zijn direct verzonden en alles is goed en discreet verpakt. Oprecht kan ik dan ook zeggen dat ik zeer tevreden ben en deze site mij helpt om mijn lichaam verder op te bouwen naar perfectie en zij mijn volledig vertrouwen hebben. Ik j zou dan ook zeggen dat je met een gerust gevoel kwaliteit, integriteit en service mag verwachten. Met opperste tevredenheid en vriendelijke groet, Stef --------- https://www.youtube.com/watch?v=UPo7iNKoCGQ

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 09-02-2015 | over Anabolen-koning

Review: DNA Ephidrine 25mg Zoals eerder vermeld keurig mijn producten ontvangen, en nu het oordeel of het kwaliteit is. Want ontvangen van iets is 1 maar nu de werking. Uiteraard hebben we van te voren ons verdiept in wat we willen en wat we bestellen, en lezen we vele ervaringen van andere mensen. En toch zeer vaak lees ik verhalen van hoe sterk en hevig en zware rommel en weet ik het. Hevig zweten braken duizelig angst verwarring.... zucht zucht., wat doen deze mensen met middelen? 50mg glaasje water en yam yam, we hebben het binnen. En dan gebeurt het!!! Hoe lang zal het duren voor het werkt? voel ik al iets? gaat mijn hart sneller, volgens mij begin ik het warmer te krijgen! Dit is wel heftig zeg, voel mijn hart toch echt heftig kloppen en begin het iets benauwd te krijgen en adem sneller en krijg hoofdpijn ik voel mij niet goed worden op mijn god ik krijg een hartstilstand en een droge mond en en ik moet naar de wc ik ben misselijk...... Wow wacht, ik ben nog maar 5 minuten verder, dit kan helemaal niet :) Dus maak ik mijzelf gek en begin te hyperventileren en etc etc..... hahahahhaaaaaa kom op, als dit allemaal waar was dan gebruikte niemand het, maar dit is niet waar. Dus nu de realiteit: 50mg met een beetje water, en daarna gewoon weer verder met waar ik mee bezig was. 1,5 uur later ongeveer dacht ik ineens dit gaat wel lekker allemaal voel mij redelijk fit! Dit is lekker voor het sporten aan, geeft wel een beetje een kick. Nice. 3 uur later wist ik nog niet goed wat ik nu moest voelen dus heb de hartslag meter er maar bij gepakt. Normaal zit ik rond de 60/65 ongeveer, dus vroeg mij af of mijn hartslag daadwerkelijk hoger was. Brom brom en ondertussen zie ik dat mijn hartslag her en der een slagje meer of minder doet, maar voel het niet. Passen en de druk valt weg en zie mijn uitslag. Mijn bloedruk was een dikke 20 punten hoger dus er gebeurt iets, en mijn hartslag...... !!!!!!SUPER - PERFECT!!!!!! ....... 133 slagen per minuut. En dit is echt zeer goed voor mijn extra vet verbranding. Het zou wel iets hoger mogen, maar ik ben er echt zeer tevreden mee. Conclusie ik heb waar voor mijn geld en krijg dat wat mij belooft is! En heftige bijwerkingen? Als je dat hebt dan ben je oker ook bang voor een trui die achter de gordijnen in het raam hangt in de nacht en het daardoor lijkt dat er iemand staat! Nee mensen, goed product en je weet waar je mee bezig bent, dus niet miepen dat het te heftig is, dan maak je jezelf gewoon bang. Dit middel is een prachtige aanvulling op goed schema voor voeding en training. Tevreden over mijn product en voor mij helemaal super dat na twee keer testen mijn hartslag rond de 130 + zit. Top Koning!!! https://www.youtube.com/watch?v=j5dFe-WKuPs

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 09-02-2015 | over Anabolen-koning

Goed, nu we de eerste bestelling hebben gehad en de eerste ervaring (ephedrine) hebben omschreven (t3 nog niet omdat dit langer duurt) is het tijd voor de tweede bestelling. Het is namelijk niet mijn bedoeling om spiermassa en kracht te verliezen door mijn cut kuur. Daarom test 400 met eind/nakuur Proviron 25mg in de bestelling en zelf achter de hand nog Nolvadex. Bij deze bestelling neem ik 12 injectie setjes omdat ik op geen enkele manier het risico wil hebben dat er iets mis gaat en ik een naald tekort kom. Zou toch niet graag naar de apotheek willen voor een setje naalden. :) Het voordeel van dubbel bestellen (ook al ben je duurder uit) is dat beide partijen minder verlies lopen als het mis gaat! Maar nu mag ik uit mijn ervaring spreken dat aan hun kant er weinig mis gaat. Maar ook van deze bestelling zal ik weer een beschrijving doen van hoe het verloopt. Met vriendelijke groet, Stef

0 0