10/10

Review Anabolen-koning

Bigboy | 11-01-2015 | over Anabolen-koning

mijn eerste kuurtje binnen, snelle levering toppie. kan eindelijke beginnen ermee, en hoop dat het aanslaat op me lichaam ivm diabetes

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

john | 14-01-2015 | over Anabolen-koning

1 van de beste anabole site

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

AestheticsR | 16-01-2015 | over Anabolen-koning

Maandag besteld, Donderdag in huis. Goeie service, goeie producten. Dbol only gogo!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

charger | 16-01-2015 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn kuur binnen gekregen voor het eerst bij jullie besteld en vind jullie snelle service en vertrouwen top bedankt

0 0

  6/10

het werkt

gert | 28-08-2018 | over Anabolen-koning

Er word niet regeageert op mail maar ik heb mijn order binnen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bart | 19-01-2015 | over Anabolen-koning

De klantenservice is top!! na 2 gefaalde leverpogingen (met 100% schuld aan de waardeloze service van de post) is mijn pakket eindelijk geleverd Anabolenkoning houdt woord en is betrouwbaar!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jeroen | 22-01-2015 | over Anabolen-koning

Tot nu toe gaat alles top verwacht me bestelling tussen 2 en 4 morgen dus ff afwachten/ duimen. Laat het morgen wel even weten Guys.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jeroen | 23-01-2015 | over Anabolen-koning

Ja hoor vandaag me spulletjes gekregen!!!! Morgen de rest bestellen en knalluh. Bedankt Anabolen koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bart | 23-01-2015 | over Anabolen-koning

Snel en goed afgeleverd, ben nu al 4 weken bezig met de anavar-winstrol kuur en zie zeker de gewenste resultaten dus zeker een aanrader!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bo | 25-01-2015 | over Anabolen-koning

Woensdag bestelt en vandaag binnen top Nieuwe fan

0 0