10/10

Review Anabolen-koning

jose carlos | 12-12-2014 | over Anabolen-koning

dank je wel anabolenkoning ik heb mijn eerste bestelen gedaan en minder van 1 week alles thuis netjes gekregen ik ben echt blij mee ik mee kopen de eerte was allen maar en teste maar jullie werk netjes bedank voor groet jose

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Niet Belangrijk | 18-12-2014 | over Anabolen-koning

Geweldig. Snelle levering. Eerst wat huiverig maar het werkt. Eerste dag gebruik van de kuur en ik voel mijn buik strakker worden en er gaat een warme gloed door mij heen. Topper.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jose carlos | 20-12-2014 | over Anabolen-koning

dank je wel anabolenkoning super de mijn tweede groot bestelling komt alles weer netjes binnen van 1 week bedankt voor groet jose

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

kenny | 23-12-2014 | over Anabolen-koning

Top service wat hapering döör probleme met server maar alles top in orde en was voor een aanzienlijk bedrag !ondrtsse al verschillende keren iets besteld! Deze jongens zijn top ! !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

David | 24-12-2014 | over Anabolen-koning

Niks mis met deze gasten. Producten zelfs met vertraging (eigen fout) binnen 1 week ontvangen. Goede en snelle communicatie. 1 vaste klant erbij

0 0

  8/10

Top

Anonymous | 06-07-2018 | over Anabolen-koning

Reageren niet op mail.
Toch alles goedgekomen.
Bitcoins waren nieuw voor mij maar.. het werkt juist fantastisch.
Je moet wel even geduld hebben want de status na de betaling heeft een aardige cooldown.

Ja, deze mensen zijn ok!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ron | 01-01-2015 | over Anabolen-koning

Mijn spulletjes zijn binnen, en op tijd geleverd... kan niet wachten om te starten :) We gaan goed het jaar 2015 van start... Bedankt jongens toppie

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

finicii | 03-01-2015 | over Anabolen-koning

Bestelling was heel snel binnen vanaf maandag met me eerste kuur beginnen ben benieuwd bedankt voor de goeie service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Miss | 03-01-2015 | over Anabolen-koning

Ongeëvenaarde service & klantvriendelijkheid. Ik ben fan.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

m.p.k | 05-01-2015 | over Anabolen-koning

In een word TOP TOP TOP

0 0