10/10

Vernieuwde site is top!

kees | 25-10-2017 | over Anabolen-koning

Hulde voor de vernieuwde site. Bestellen, betalen, status van je bestelling bekijken: allemaal een stuk eenvoudiger dan eerst!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ronnie | 21-11-2014 | over Anabolen-koning

Voor de eerste x besteld maandag contact gehad over de bestelling nu donderdag bezorgd, in 1 woord super service, mijn dank hiervoor. Hou jullie op de hoogte over mijn winstboeking. Nogmaals service van AK is netjes en snel. Mvg Ronnie

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Kristof | 22-11-2014 | over Anabolen-koning

Net mijn 5 de week Dbol only achter de rug, 9kg aangekomen en een zichtbaar resultaat, de service was perfect ( alle vragen met goede uitgebreide uitleg behandeld) en de producten werken zoals ze zouden moeten werken, prima service, mijn volgende bestelling komt eraan. Voor alle Belgen die hier willen bestellen, ik ben zelf ook een Belg, dus wees gerust alles loopt goed en ik heb 0 klachten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Djordy | 23-11-2014 | over Anabolen-koning

Jongens twijfel niet aan deze site. Ze leveren en bieden een uitstekende service. Ik zie na de 4de dag al resultaat van mijn winstrol only kuur. Hier een tevreden klant !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

b.c | 30-11-2014 | over Anabolen-koning

eerst bestelling gedaan vandaag alles netjes verzonden wil DNA gear is proberen hoor toch goede verhalen van nu kijken wanneer ik alles ontvang zal zeker iets weten

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jeffrey | 02-12-2014 | over Anabolen-koning

alles weer netjes binnen gekregen top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dan.n-b | 05-12-2014 | over Anabolen-koning

Geld op sturen.en binnen een week alles binnen.bedankt tot de volgende koop.gr dan

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

b.c | 05-12-2014 | over Anabolen-koning

jongens deze top team verkopen real gear geloof me dat kom je niet veel meer tegen ze zijn 1000% te vertrouwen bedankt anabolenkoning je heb vaste klant bij grt topteam dat van uit belgie ..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

D.Mollers | 05-12-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag me nieuwe kuur binnen gekregen en wederom alles top geregeld. Een hele goeie service, snel geleverd en snel antwoord op al mijn vragen. Mijn grootste complimenten aan de anabolenkoning. Top jongens die verstand hebben van hun producten

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Maaskantje | 08-12-2014 | over Anabolen-koning

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor leveren van mijn kuur. Mensen twijfel niet de jongens weten waar ze mee bezig zijn. Snelle goede reacties op vragen en zeer professioneel. Weer een vaste klant er bij topppp. Gr

0 0