10/10

Review Anabolen-koning

Jim | 30-07-2014 | over Anabolen-koning

Alles perfect verlopen, 2de bestelling is al binnen. Iedereen aan te raden.. Thanx team anabolen-koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Cornelis | 21-05-2017 | over Anabolen-koning

Goede adviezen en bestelde producten netjes thuis gekregen. Helemaal top.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Roeland | 31-07-2014 | over Anabolen-koning

Sinds eind vorig jaar slik ik de Roaccutane van DNA die ik via deze site gekocht heb. Ik had altijd wel wat last van acne en dat verergerde door het kuren. Sinds ik aan de roa zit, is dit volledig weg (soms nog een bultje). De dosis heb ik van 2 tabs per dag naar 4, naar 6 en naar 8 opgebouwd. De afgelopen 2 maanden slik ik max 2 tabs per dag, ook tijdens mn recente kuur. Helemaal nergens last van. Ik ben erg tevreden over deze tabs aangezien ik van de bulten af ben. Tijdens mijn laatste kuur heb ik de masteron enanthaat gebruikt van DNA en ben hier goed van droog getrokken. Ook hier erg tevreden over. Contacten via de mail zijn ook goed, altijd goede tekst en uitleg op mn vragen! Hulde!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Arjan | 26-05-2017 | over Anabolen-koning

21-5 anavar besteld, mijn eerste keer dat ik het via een site heb besteld, en vandaag 26-5 is het keurig geleverd met postnl. Ook op mijn e-mails is netjes geantwoord. Jullie hebben een klant erbij! Top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Batty | 06-08-2014 | over Anabolen-koning

Gewoon perfect in het begin was ik twijfel achtig of het wel real is maar dat trek ik zeker terug , alweer 2 e kuur bestelt bevalt me prima top service! *****

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Raymond Frank | 03-06-2017 | over Anabolen-koning

Top op de manier hoe ze je mail beantwoorden en uitleggen. Daarna een discrete en snelle bezorging. Nu net begonnen dus zal snel het resultaat posten. Dank voor de service .

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolenxxl | 15-08-2014 | over Anabolen-koning

ik koop al mijn anabolen op www.anabolen-koning.net goedkoop en snel ! ik ben jullie grootste fan ! anabolen steroiden anabolen aangeboden anabolen bestellen anabolen online anabolen kopen in belgie anabolen kopen anabolen online kopen anabolen te koop anabolen advies anabolen kuren anabolen steroïden anabolen kuurtje kopen dianabol aas

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 15-06-2017 | over Anabolen-koning

Zaterdag aangetekend de betaling gedaan en 15-6 bestelling geleverd top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Lesnar | 17-08-2014 | over Anabolen-koning

Pas geld opgestuurd, ik ben tot nu toe al perfect geholpen met mijn vragen, veel mensen hebben een berg negatieve opmerkingen over dit soort sites. Ik heb er geloof in en als de kuur zelf ook degelijk werkt gaat het zeker voor reclame zorgen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stefano | 17-06-2017 | over Anabolen-koning

Had men twijfels in het begin, mailtje gestuurd, mooi antwoord op gekregen en snelle levering! Zal men bevindingen posten na 6 weken

0 0