10/10

Review Anabolen-koning

C | 14-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel van de koning! Tnx

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Joey | 31-03-2017 | over Anabolen-koning

Nu al voor de 3e keer besteld. Het spul werkt super en tot op heden merk ik nog steeds de werking van de anabolen: je ziet duidelijke resultaten en je krijgt meer zin om te trainen dan ooit. Ik kan niet meer stilzitten, en ben totaal niet agressief of opgefokt maar juist heel opgewekt en positief. Geweldige site!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

m | 21-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel ,En hij heeft me super goed geholpen ik zeg gewoon doen. thanks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dwaight | 01-04-2017 | over Anabolen-koning

test

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

y | 25-06-2014 | over Anabolen-koning

NICE!! alles is netjes op tijd bezorgt. nu kan ik lekker beginnen aan mijn kuurtje. thx ANABOLEN KONING voor jullie nette werk!!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dwayne | 04-04-2017 | over Anabolen-koning

Eerste x besteld was beetje onzeker maar alles is toch goed binnen gekomen Ik dacht dat dit een fake site was maar dit is een betrouwbare site qua levering alleen nog maar de kwaliteit uit testen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rinus | 01-07-2014 | over Anabolen-koning

Toppie vorige week donderdag besteld, vanmorgen binnen perfect geregeld snel antwoord op mijn mail gekregen, geen reden voor bezorgdheid,uitstekend!! Morgen beginnen met kuur!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

joe | 05-04-2017 | over Anabolen-koning

besteld en ook echt snel gekregen, na 5 dagen. net begonnen dus werking onbekend, maar betaling en verzending werkt zoals beloofd.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

P | 03-07-2014 | over Anabolen-koning

Laat ik beginnen met te stellen dat ik supergoed geholpen ben en dat veel bedrijven nog wat op kunnen steken van de klantenservice hier. Voor het Pinksterweekend een bestelling gedaan die maar niet aankwam. Het postkantoor platgelopen en uiteindelijk de PostNL klantenservice gebeld, maar die konden zoals gewoonlijk niet helpen. Tijdens dit alles netjes mailcontact gehouden met de heren van Anabolenkoning.nl. Conform de informatie op hun website hebben ze een tweede keer mijn bestelling verstuurd mits dit naar een huisadres was en deze is keurig netjes aangekomen. Mijn advies aan eenieder die hier wat besteld is om het DIRECT naar een huisadres te sturen. Graag wil ik de heren (en dames?) van Anabolenkoning.nl aanprijzen voor hun coulance en uitmuntende service, ik koop hier zeker weer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Grunn | 11-04-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en netjes en snel bezorgd. Goede email contact 👍

0 0