10/10

Review Anabolen-koning

mike | 24-05-2014 | over Anabolen-koning

Super vet. Heb ze vandaag binnen gehad. Dankjewel voor de snelle en goede levering. Deze website ga ik zeker aanrade bij mijj vrienden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

MrJ | 17-02-2017 | over Anabolen-koning

AL 2x besteld, 2x paketje goed ontvangen. DE producten zijn top Clenbuterol doet wat het moet doen. Test E is beter dan de sutanon die ik van de arts voorgeschreven krijg!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ahmed | 27-05-2014 | over Anabolen-koning

Gisteren besteld hopen dat Ik het binnen krijg Ik laat het horen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Daniel | 07-03-2017 | over Anabolen-koning

Ik had mijn producten een week geleden bestelt en vandaag netjes geleverd gekregen. Dit is een betrouwbare site. Ik heb producten van DNA besteld. Na afloop van de kuur zal ik een bericht schrijven over de kwaliteit van de producten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 30-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb mijn paketje binnen hoor netjes en wel zoals beloofd was door Anabolenkoning. Was wel spannend het bestellen voor de eerste keer maar alles is goed gegaan. Zeker een aanrader.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mister Toby | 08-03-2017 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuur op 01-03 besteld en op 07-03 netjes ontvangen, dit was mijn eerste bestelling bij AK. dus het was wel wat gestress voor mij, en daar hadden wel meerdere last van zo te lezen in de posts. Maar wat een goede service van AK die stellen je gerust en je pakketje komt netjes binnen. Vandaag beginnen aan de Winnie Diana kuur en zal mij echt benieuwen hoe die aanslaat. Weeg op dit moment 89kg en zal aan het eind van mijn kuur weer een post plaatsen hoe het gegaan is.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

LLLL | 31-05-2014 | over Anabolen-koning

ik heb me pakket laatst binnen gekregen echt top kwaliteid dit is echt waar voor je geld zeker een aanrader ik heb net de test only spuit gedaan nu ga ik diana winstrol probereN tabs

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Peter | 14-03-2017 | over Anabolen-koning

Al meerdere keren iets besteld , alles netjes binnen een paar dagen afgeleverd bij me ook als je vragen heb krijg je snel antwoord superservice

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Chris | 07-06-2014 | over Anabolen-koning

eerst was ik toch wel een beetje argwanend om geld in een envelop op te sturen. met goede hoop heb ik mijn envelop dan toch maar opgestuurd. en goede hoop was het zeker! Na ontvangst werd mn bestelling binnen de 24u opgestuurd. alles is verlopen zoals in de mail beschreven stond. nog geen 48u na verzending kreeg ik mijn pakket thuis. Ik heb de diana winstrol tabs besteld en alles was dan ook aanwezig in het pakket. Nu de kwaliteit van de producten aan het testen. A-koning is zeker een aanrader en dat zal ik dan ook bij vrienden doen! Het enige minpuntje voor mij persoonlijk is dat er geen advies bijzat van hoeveel en wanneer ik deze moet innemen. Voor de rest verdienen ze een dikke 10!!! thx !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Herman | 30-03-2017 | over Anabolen-koning

Super nou heb geld opgestuurd en heb 3 dagen daarna netjes een mail ontvangen met een track nr en de volgende dag het netjes geleverd gekregen nou sporten en die spieren is flink aanpakken Thanx AB

0 0