10/10

Review Anabolen-koning

Mb | 10-11-2015 | over Anabolen-koning

Helemaal top snel afgeleverd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 19-11-2015 | over Anabolen-koning

Afgelopen dinsdag mijn bestelling ontvangen.....Dank jullie wel voor de betrouwbare sevice!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Guylian | 19-11-2015 | over Anabolen-koning

2x eerder besteld, en alles tip top in orde, snelle levertijd , snelle reacties. nu 3e x wacht ik al 3 dagen op mn betalingsbevestiging. ik maak me best zorgen maar ik hoop dat het aan de Voorraad of Andere omstandigheden ligt. ik krijg tevens geen antwoord op mail, ik denk dat ik gewoon geduld moet hebben. Verder TOP spul, En vorige 2x SUPER SERVICE.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ari | 26-11-2015 | over Anabolen-koning

Betrouwbaar....Snel....Perfecte service!!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

j.. | 26-11-2015 | over Anabolen-koning

Ook ik dacht even dat ik gefopt zou worden maar heb me bestelling binnen een week binnen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 30-11-2015 | over Anabolen-koning

Bestelling snel geleverd zou het zo weer doen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 19-08-2013 | over Anabolen-koning

We wensen iedereen van harte welkom op onze nieuwe website.

Als je iets vindt wat beter kan op de website, laat het ons dan alsjeblieft weten via het contactformulier.

Algemene opmerkingen over onze service en website kunnen in het gastenboek geplaatst worden. Dit waarderen we zeer!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

smoky | 04-12-2015 | over Anabolen-koning

Voor de 2e x besteld en alles wederom perfect verlopen,toppie!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Giovanni S. | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

vorige week vrijdag besteld, dinsdag melding dat het pakket verzonden was en eergisteren pakketje ontvangen. Mooi

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Elsa | 06-12-2015 | over Anabolen-koning

Na verschillende sites te hebben aangeschreven, is de Anabolenkoning de enige die mijn vragen duidelijk en uitgebreid beantwoordde (en dat waren er heel veel). Heb daardoor, met een gerust hart, een keuze kunnen maken en besteld. Nogmaals DANK daarvoor. Kan niet wachten totdat ik kan beginnen.

0 0