10/10

Review Anabolen-koning

steve koninckx | 22-03-2014 | over Anabolen-koning

goeie gasten,mijn tweede bestelling was verdwenen of verloren.heb dit uitgelegd en meteen hebben jullie dit probleem op gelost.mijn grootste dank voor jullie en tot de volgende bestelling. groeten uit Belgie!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

D | 30-08-2016 | over Anabolen-koning

Hallo

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Marcel | 22-03-2014 | over Anabolen-koning

Ik wil even zeggen dat ik goed geholpen ben met al mijn vragen ,snelle reacties !! Levering top Als ik nog wat wil zeker weer bij jullie

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Junior | 03-09-2016 | over Anabolen-koning

Was sceptisch in het begin. Het tegendeel is bewezen. Snel en betrouwbaar

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Frans | 23-03-2014 | over Anabolen-koning

Snelle reactie via de mail! Alles duidelijk uitgelegd over de manier van bestellen. Snelle levering! Donderdag besteld, zaterdag de spullen binnen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

bo | 17-09-2016 | over Anabolen-koning

alles binnen 2 dagen gekregen top beter kan gewoon niet net als altijd gewoon tevreden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Brugman | 24-03-2014 | over Anabolen-koning

Echt een super site! Snelle levering en snel antwoord op je vragen. Respect voor deze jongens!! Grtzz

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

body | 25-09-2016 | over Anabolen-koning

ik kan zeggen echt de max de producten zijn zeer goed en de levering ook ik woon in belgie en alles netjes gekregen doe zo voort op naar de volgende bestelling

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jahjah | 25-03-2014 | over Anabolen-koning

Me maat en ik hebben hiernal vaker besteld ik ga de test e kuur halen en me maat ook dit is echt top kwaliteit daar ben ik zeker van! Nu wachten dan knalle!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ken | 28-09-2016 | over Anabolen-koning

Pakketje goed ontvange ! Deze jongens doen wat ze zegge ! 😉

0 0