10/10

Review Anabolen-koning

Jordi | 03-03-2014 | over Anabolen-koning

Top service maandag besteld en geld opgestuurt eigenlijk zaterdag binnen maar was niet thuis dus vandaag alles binnengehad dus al met al snelle service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

werner | 03-08-2016 | over Anabolen-koning

maandag besteld dinsdag binnen super

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

benchie | 08-03-2014 | over Anabolen-koning

Snelle service,,,super bedankt...ik ben zeker een tevreden klant!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Kitty | 07-08-2016 | over Anabolen-koning

Afgelopen donderdag voor het eerst een bestelling gedaan en op vrijdag het geld overgemaakt. Nu nog even afwachten..altijd spannend.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sebastiaan Schiffer | 13-03-2014 | over Anabolen-koning

Wauw wat een top klantenservice! Klein probleem vanuit PostNL super opgelost. Bravo! Zeker in de toekomst meer bestellen via deze site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

SuperrrRobbie | 07-08-2016 | over Anabolen-koning

2x wat besteld...2x snel in huis...vandaag de derde 3 besteld...doen wat ze beloven...overgens heb ik 3 verschillende leveranciers gehad maar bij deze werkt alles vele male beter!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tevreden klant | 14-03-2014 | over Anabolen-koning

Ok, mijn eerste prik net gehad, eerste kuur, dus ik kan je verzekeren ik was heel onzeker. Maar anabolenkoning heeft mij alvast goed geholpen vertrouwen te winnen. Goede service en een goede begeleiding, ze geven antwoord op al je vragen, en ik moet zeggen kheb er veel gesteld. Maar ze blijven antwoorden en blijven me begeleiden , zelfs tijdens mijn eerste kuur. Ik bestel nergens anders meer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Johan | 08-08-2016 | over Anabolen-koning

Ze hebben goede spullen heb al voor de 3 keer besteld Bedankt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

highlander | 15-03-2014 | over Anabolen-koning

bedankt voor de snelle service binnen 3 dagen, en de goede producten tot volgende keer

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Billy | 11-08-2016 | over Anabolen-koning

Maandag besteld vandaag donderdag al in huis,betrouwbaar de Anabolenboning.

0 0