10/10

Review Anabolen-koning

jayden | 16-01-2014 | over Anabolen-koning

Heb de laatste 3 maanden 4 bestellingen gedaan en die zijn allemaal. Netjes binnen een week bezorgt. Top.service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 24-05-2016 | over Anabolen-koning

hoi, ik heb 13/05 besteld van vandaag 24/05 werd het geleverd. Dit kwam door enkele feestdagen die er tussen zaten. maar ik ben zeer tevreden. Alles werkt precies hoe het beschreven word. De betaling opsturen, aangetekend verzenden, ik kon mijn pakket volgen. En alles is correct geleverd. anabolen koning is een absolute aanrader! Zeer goede service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dorian | 24-01-2014 | over Anabolen-koning

Service tres professionnel, livraison rapide même en Belgique. Je reviendrai.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

zimbardo | 27-05-2016 | over Anabolen-koning

alles top prima.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stefan | 27-01-2014 | over Anabolen-koning

Na even getwijfeld te hebben toch besteld. Allemaal netjes via mail. Binnen een week netjes afgeleverd. Goeie service en snelle reacties op mailtjes. Volgende bestelling zeker via jullie. Top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sceptic1th | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Sceptisch in het begin, geld opgestuurd en gevolgd. Dag na aankomst tracking code ontvangen van mijn pakketje. Mails werden snel beantwoord. Snelle discrete levering. Over 6 weken het resultaat.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 29-01-2014 | over Anabolen-koning

Goede service, snel afgehandeld en duidelijk!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dennis | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

de eerste keer besteld en was bang dat ik mijn geld kwijt was maar vandaag kwam mijn pakketje binnen . goede mails werden netjes behandeld top anabole koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Thommy | 29-01-2014 | over Anabolen-koning

Zeer betrouwbaar! Ik heb vorige week mijn bestselling geplaatst en vandaag binnengekregen. Zeker niet de laatste keer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

E. | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Mails worden beantwoord. Bestelling binnen een week binnen. Betrouwbaar. Top dus.

0 0