10/10

Review Anabolen-koning

Richard | 21-11-2013 | over Anabolen-koning

super echt super levering is snel zeker tevreden klant zeker weer hier Volgende keer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mario G .. | 18-04-2016 | over Anabolen-koning

Is een geweldige betrouwbare site: Dinsdag op post gedaan en week erna dinsdag voormiddag had ik het pakketje al. Met tracking code goed gevolgd wanneer het aankwam zowel naar ginder als naar huis.Een geweldige bediening en geweldige produkten. Begin zelf het resultaat al te zien en voelen.Kom op en nu verder trainen. Ik voel mij geweldig en veel zelfvertrouwen bij gekregen. Fantaschtisch. Dank u koning..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

p | 23-11-2013 | over Anabolen-koning

Vrijdag geld op gestuurd en dinsdag de spullen binnen. ben benieuwd nu naar de kwaliteit Van de spullen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mairice | 18-04-2016 | over Anabolen-koning

vandaag bestelt ben benieuwd ik laat weten hoe alles verloopt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

henk | 24-11-2013 | over Anabolen-koning

ik bestel de laatste maanden hier en het bevalt me zeer goed. super klant vriendelijk, goede spullen en altijd snel en correct geleverd zonder problemen. echt een goede webshop , echt aanrader dus

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Afrooon | 19-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelt vorige maandag vandaag binnen gekregen van morgen Hadt spanning toen ik het geld opstuurde maar toch besteling is aangekomen Donderdag het product eens proberen maar sws komt er nog een besteling top site dit en betrouwbaar zeker een aanrader ! :D

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sven | 29-11-2013 | over Anabolen-koning

Hoedje af voor Anabolenkoning. Perfecte informatie-site, met vermelding van zowel positieve als gevaarlijke neveneffecten per merk, waardoor ze zeker niet hun producten pushen, wat uitzonderlijk is voor een verkoperssite. Mijn eerste potje volledig zoals beloofd geleverd in een minimumtijd van Nederland naar België. Bedankt, mannen. Het doet deugd nog eens met mensen te handelen die zo correct zijn.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dennis | 20-04-2016 | over Anabolen-koning

Vrijdag de betaling de deur uit gedaan gister mail gehad dat de betaling ontvangen was en kreeg vandaag netjes een mail met de trace code dus ben benieuwd waneer het binnen komt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

leendert | 29-11-2013 | over Anabolen-koning

Maandag geld gestuurt. Donderdag bestelling gekregen Echt super en vertrouwbaar.tweede keer al bij de anabolen konining Besteld dus eerlijk en vertroubaar

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maurice | 21-04-2016 | over Anabolen-koning

maandag bestelt vandaag binnen, anabolenkoning is echt betrouwbaar. Alles is goed verlopen, nu starten met winstrol anavar 6 weken hopen dat het product net zo goed is als de rest. ik kom nog terug met de resultaten, maar voor nu top

0 0