10/10

Review Anabolen-koning

Leon | 12-11-2013 | over Anabolen-koning

Besteld en ontvangen duurde ff want zat weekend tussen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Arie | 13-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan. Netjes bezorgd. Prima service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

koen | 13-11-2013 | over Anabolen-koning

Gellukkig mijn bestelling is onderweg. Ik heb me heel even ONTERECHT zorgen over gamaakt vanwege de iets langere ontvangstbevestiging en levertijd. Maar dat neem ik terug. Goede service en klantvriendelijk.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pieter | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week vrijdag mijn bestelling gedaan. Netjes bericht gekregen dat het geld was ontvangen. Daarna de track/trace code gekregen. Vandaag bestelling afgeleverd. Ik ben prima tevreden en kan iedereen de Anabolenkoning aanbevelen. Mijn volgende bestelling zal zeer zeker weer hier zijn !!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 15-11-2013 | over Anabolen-koning

Zoals beloofd. Bestelling ontvangen. Superbedankt voor de snelle service en levering. Top Top Top. Ga zeker weer bestellen. Ga zo door.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Lola | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Even testen of dit bericht erop komt :-)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Y | 16-11-2013 | over Anabolen-koning

Helemaal zoals beloofd. Dinsdag geld opgestuurd, vrijdag was het pakketje netjes afgeleverd. Goede klantenservice, and de vragen via de mail worden tijdig beantwoord. Zeker opnieuw van plan te bestellen, en is ook een goede aanrader.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

g | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling ontvangen enorme opluchting Top site echte aanrader!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

D. | 20-11-2013 | over Anabolen-koning

Ik ben heel sceptisch voor Nederlandse sites die leveren maar de heren van AK zijn slimme koppen, heel begrijpend en hebben mij zelfs mij 'omgehaald' met een goed voorstel. Het pakketje is vandaag als verstuurd gemarkeert dus morgen hooguit overmorgen zal ik het binnen moeten hebben. Twijfel jij net zoals mij? Email het team, ze nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Top heren!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jan | 17-04-2016 | over Anabolen-koning

Is t echt

0 0